LIGE NU:

Allan Kuhn er skuffet

Cheftræner Allan Kuhn siger til TV2/NORD, at han havde håbet på at kunne blive i chefjobbet.

Bliver i vikarrollen
Alt tyder på, at det ikke bliver en permanent løsning med Allan Kuhn på cheftræner-posten i AaB. Allan Kuhn er ubesejret i sine ti kampe i chefjobbet, og ledte i går AaB'erne til en sejr over det skotske tophold Celtic. Han er skuffet over, ikke at kunne fortsætte som chef efter nytår.

- En smule skuffet er man vel altid. Jeg havde selvfølgelig håbet på at jeg kunne få chancen selv, men jeg må også respektere den beslutning Lynge har taget, siger Allan Kuhn til tv2nord.dk.

Assistent igen 1. januar
Allan Kuhn erkender altså, at hans karriere i AaB kun topper til og med 31. december 2008.

- Jeg havde lavet en aftale med Lynge om halvanden måned, og den er ved at løbe ud, og så har Lynge valgt at finde en anden cheftræner, og det må jeg acceptere, siger Allan Kuhn til tv2nord.dk.

Chefvikaren skal senere i dag til møde med Sportschef Lynge Jakobsen, hvor de skal afgøre den tidligere assistents fremtid i AaB.

- Vi skal have en snak om hvordan det hele skal foregå i nærmeste fremtid. Jeg ved, at jeg har tre kampe tilbage, og dem glæder jeg mig rigtig meget til, slutter succesvikaren.

http://www.tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&ProgrammeDate=26-11-2008&ProgrammeID=&ProgrammePartID=156691" title="Allan Kuhn er skuffet">Se indslaget