LIGE NU:

Allan Kuhn fortsætter i AaB: Aftalen forlænget til 2017

AaB's assistenttræner Allan Kuhn fortsætter i jobbet hos de danske mestre og bliver kommende cheftræner Lars Søndergaards højre hånd.

Allan Kuhn har - bortset fra to års ophold i FC Midtjylland og Randers FC - været i AaB siden 2004. Og der bliver han i hvert fald til 2017.

AaB og Allan Kuhn er blevet enige om en ny aftale og trænerkabalen for den kommende sæson er således gået op.

- Med vores kommende cheftrænerskifte in mente har det været en prioritet for os at bevare kontinuiteten i den øvrige trænerstab, som Allan Kuhn er en vigtig del af, siger sportsdirektør i AaB Allan Gaarde.

- Kuhn er en dygtig træner, der blandt andet med sin passion og sit humør bidrager stærkt til fællesskabet i AaB, og samtidig er Allan en fantastisk ambassadør for vores klub, fortsætter han.

- Derfor glæder det os naturligvis meget, at en aftale nu er på plads, og vi ser frem til fra sommer at råde over en stærk fodboldfaglig konstellation bestående af cheftræner Lars Søndergaard, assistenttræner Allan Kuhn og udviklingschef Poul Erik Andreasen, udtaler Gaarde.

Allan Kuhn selv er også glad for at fortsætte i det nordjyske.

- AaB er jo blevet min klub, og jeg er glad for, at man har ønsket, at jeg stadig skal være en del af staben.

- Jeg glæder mig til fra sommer at begynde en ny rejse mod nye mål, men lige nu er fokus naturligvis udelukkende på, at vi i sæsonens sidste otte kampe får hentet så mange point som muligt, så vi forhåbentlig kan kravle opad i tabellen, og Kent (Nielsen, AaB's cheftræner, red.) dermed også får den afsked, han fortjener, siger Allan Kuhn.