01:51

Selvom vejret ikke har været noget at råbe hurra for de seneste dage, så har de alligevel masser at se til på campingpladserne rundt om i Nordjylland. På Løkken Klit Camping har de måttet sætte et stort skilt op ude på vejen, hvor de melder om alt udsolgt.

Alt udsolgt: Gæsterne strømmer til campingplads

Selvom vejret ikke akkurat har været noget at råbe hurra for de seneste dage i Nordjylland, er der stadig masser at se til på landsdelens campingpladser.

På Løkken Klit Camping er samtlige 500 ordinære pladser fuldt booket.

- Jeg tror, at vi har 10 pct.  over det, vi normalt har pladser til, siger Tommy Jensen, medejer Løkken Klit Camping.

Og derfor har personalet fået travlt med at tænke kreativt for at få plads til flere gæster. Campingpladsen har i år taget tomme græsarelaer i brug for at presse ekstra gæster ind.

- Bookingerne vælter ind i øjeblikket, så det er ser godt ud. De næste par uger ser forrygende ud, siger Tommy Jensen.

I år har Visit Nordjylland lagt ekstra energi i markedsføringen af Nordjylland, men det alene kan ikke bære alt ansvaret, mener direktøren i VisitNordjylland, Ann Marie Søborg Karkov.

- Det er et udtryk for, at de campingpladser har et godt tilbud til gæsterne, og så tror jeg også, at den helt fantastiske sommer sidste år har fået mange til at tænke, at det er super at være i Danmark, siger Ann Marie Søborg Karkov.