00:36

Foto: Lone Vad Dam

1 af 2

Alternativ jobsøgning giver Daniel et job

På mandag starter Daniel Jensen på sit nye arbejde. Han havde nær opgivet at finde et job, men en alternativ jobsøgning har nu skaffet ham arbejde.

I starten af marts valgte Daniel at prøve at søge job på en noget anderledes måde. Han stod midt i morgentrafikken til og fra Frederikshavn med et skilt, hvor der stod "Har du et job til mig?".

På mandag starter han i arbejde hos fotobutikken Click i Sæby. Daniel Jensen blev kontaktet af Click efter, at TV2/Nord havde sendt et indslag om Daniels alternative jobsøgning.

- Jeg er uddannet salgsassistent, og jeg elsker at tage billeder i min fritid, så det er jo det perfekte job for mig. Jeg er rigtig glad, siger Daniel Jensen.

Daniels utraditionelle arbejdssøgning startede, da han var ved at være desperat efter at finde et job. Han havde to måneder til at finde arbejde, ellers skulle han på kontanthjælp. Nu er hans mission lykkedes:

- Det er dejligt, at jeg prøvede at søge job sådan. Jeg havde ikke troet, at det ville give mig et job, men måske bare nogle muligheder jeg kunne kigge på. Men jeg havde selvfølgelig håbet på det bedste, fortæller Daniel Jensen.

Se Nordjylland Live i næste uge, hvor vi følger Daniels første arbejdsdag i Click i Sæby.