LIGE NU:

Analyse: Hver fjerde nordjyde har besøgt Musikkens Hus

Siden Musikkens Hus for godt et år siden slog dørene op, har hver fjerde nordjyde besøgt huset, viser ny analyse.

Musikkens Hus slog dørene op for offentligheden 29. marts 2014. Da kalenderen viste 1. januar 2015 havde 220.000 mennesker været på besøg.

Og ifølge en ny undersøgelse som Jysk Analyse har lavet for Musikkens Hus har hver fjerde nordjyde besøgt det nye kulturtilbud. Dertil kommer at i alt 89 procent af nordjyderne kender huset.

- Vi er utrolig taknemmelige for den opbakning, Musikkens Hus nyder godt af i Nordjylland. Samtidig hviler vi bestemt ikke på laurbærrene, for vi har noget at leve op til og lærer noget hver dag, siger adm. direktør Lasse Rich Henningsen.

Af de 220.000 gæster, der i 2014 kom forbi Musikkens Hus var en ikke uvæsentlig del fra andre dele af Danmark.

- Men vi er først og fremmest Nordjyllands koncerthus for klassisk og rytmisk musik, så vi har valgt at fokusere på nordjyderne i denne undersøgelse, siger Lasse Rich Henningsen.

Musikkens Hus har fået lavet undersøgelsen for at finde ud af, hvordan nordjyderne opfatter huset og for at finde ud af, hvor man kan forbedre sig. Blandt andet viste undersøgelsen at godt hver 10. kun var delvist enige i at Musikkens Hus har et højt serviceniveau. En kritik, der nu betyder at der kommer bedre skiltning i huset og flere pausebarer at søge hen mod.

- Det er altid rart med et klap på skulderen. Samtidig sætter vi også stor pris på konstruktiv kritik fra vores gæster - det er sådan, vi bliver bedre, siger Lasse Rich Henningsen.