Andreas Helgstrand får nordjysk vækstpris

Den nordjyske dressurrytter blev torsdag kåret til Årets Ejerleder i Nordjylland.

Den kendte dressurrytter og ejer af Helgstrand Dressage A/S, Andreas Helgstrand, fik torsdag aften vækstprisen Årets Ejerleder 2014.

- Vi har her en virksomhed med en meget sund økonomi, fantastisk flot vækst, og som samtidig formår at levere imponerende resultater på bundlinjen i en branche, der ellers ikke præsterer denne type vækstrater, fortæller partner Marianne Fog Jørgensen fra PwC i Aalborg.

Andreas Helgstrand får prisen for at have været med til at at sætte Danmark og ikke mindst Nordjylland på verdenskortet.

- Her er tale om en topprofessionel virksomhed med meget motiverede medarbejdere og så simpelthen grundlæggende godt købmandskab. Der er ingen tvivl om, at det har været med til at bringe den op på den internationale lystavle i sin branche. Det er rigtigt godt gået, siger områdedirektør Henrik Lybæk fra Nykredit.

Andreas Helgstrands konkurrenter opløbet om at blive Årets Ejerleder 2014 var Jens Frost Mikkelsen fra Intego A/S og Jesper Kold Sørensen fra Amanda Seafood A/S. Helgstrand og vinderne fra de øvrige seks regioner mødes 19. november i Hellerup, hvor landsvinderen kåres.


Seneste nyt

fra Nordjylland