LIGE NU:

Arbejdsgiver forhøjer dusør

Vi skal have standset den slags svineri, siger chefen for den 36-årige kvinde, som brutalt blev revet af sin knallert ved Egense.

Dusøren for oplysninger, der kan føre til opklaringen af den grove drengestreg ved Egense i lørdags, hvor en kvinde blev revet af sin knallert under en køretur, er nu oppe på ialt 5000 kroner. Kvindens arbejdsgiver har i dag besluttet at forhøje dusøren med 3000 kroner. I forvejen har to privatpersoner hver udlovet 1000 kroner i dusør.

- Det er simpelthen noget svineri, som skal standses inden det måske går ud over andre sagesløse trafikanter, siger Erik Adam Pedersen fra Storvorde. Den 36-årige Laila Romanski fra Egense, som blev revet af sin knallert under en køretur ved Egense i lørdags, arbejder som ingeniør i hans virksomhed - Gerhard Kristensen i Storvorde.

Politiet betragter lørdagens hændelse som "meget alvorlig". Kvinden kørte på knallert ved Egense da en ung mand, som hang ud af vinduet på en forbipasserende bil, rev hende af knallerten. Kvinden væltede og fik flere skrammer, da hun blev slynget hen ad asfalten.