LIGE NU:

Arden-entreprenør konkurs

94 mister jobbet som følge af Myhlenberg-konkurs

Totalentreprenøren Myhlenberg, der har base i Arden er blevet erklæret konkurs med to firmaer. Det drejer sig om Myhlenberg Totalenterprise A/S og Myhlenberg Byggefirma A/S, der fredag morgen blev erklæret konkurs. Konkursen betyder at 94 medarbejdere mister deres arbejde.

- Det er en meget, meget trist dag for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og vi har virkelig kæmpet for, at det skulle lykkedes at komme videre med vores totalentrepriseforretning gennem en rekonstruktion, men vi må desværre erkende, at det ikke lykkedes at få enderne til at nå sammen, lyder det i en pressemeddelelse fra bestyrelsesformand og stifter Søren Vangsted og de to direktører i firmaerne Jørn Theilgaard og Henrik Vangsted.

Konkursen og afskedigelsen af de 94 medarbejdere rammer blandt andet et større byggeri på Strandlodsvej på Amager.

Der er nu stiftet et nyt selskab under navnet Myhlenberg Byg ApS, der vil blive en mindre entreprenørforretning og man har således "genstartet" firmaet, der nu er tilbage ved udgangspunktet i 1969 da virksomheden blev stiftet.

Stifter Søren Vangsted og de to direktører forklarer konkursen med stor konkurrence på feltet.

- Vi har været på markedet for totalentrepriser, som under krisen har oplevet et meget stort konkurrence- og dermed prispres. Det er et marked, hvor de tekniske krav er høje, og specifikationerne er avancerede. Tiden til at projektere og bygge er meget kort, og projekteringen foregår samtidig med, at der bygges. Det giver løbende ændringer i projekter og specifikationer, men byggeriet bliver indgået til fast pris og afleveringstid.

Konkursens udløsende faktor er en kombination af et marked hvor priserne er presset i bund og tab på to store entrepriser. Derudover har virksomheden tabt penge som kreditor ved en ejendomsudvikler, der også er gået konkurs.

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden