LIGE NU:

Arkitekt tilknyttes Aalborg Universitet

Arkitekt Louis Becker tilknyttes AAU. Han har bred international erfaring med blandt andet kulturbyggeri og bæredygtigt byggeri. Fredag modtages han som adjungeret professor på Aalborg Universitets Arkitektur & Design-uddannelse.

Respekteret arkitekt
Det er en af Danmarks mest respekterede arkitekter, der nu bliver tilknyttet Aalborg Universitets uddannelse i Arkitektur & Design, når Louis Becker fredag bydes velkommen som adjungeret professor.

Henning Larsen architects
Louis Becker er arkitekt maa, direktør og partnerarkitekt i Henning Larsen Architects A/S, hvor han siden 1998 har været en del af tegnestuens daglige ledelse.

Direktør for internationalt marked
Tegnestuen har opnået international anerkendelse gennem en række præmierede konkurrenceprojekter og publikationer om deres bygningsværker, og i 2005 blev Louis Becker udnævnt til direktør for det internationale marked.

- Det er netop Louis' internationale profil og erfaring, der passer godt til den type fokus, vi har på arkitektur her på Aalborg Universitet. Og oven i det kommer han med en stor erfaring inden for bæredygtigt byggeri, som også er et fokusområde for arkitekturprogrammet på Arkitektur & Design-uddannelsen, siger institutleder Michael Mullins.

CV Louis Becker
Louis Beckers internationale erfaring omfatter kulturbyggeri, administrations- og erhvervsbyggeri samt helhedsplaner, og han har fungeret som drivkraft og motivator i en række komplekse arkitektur- og samarbejdsprocesser. Desuden har han været ansvarlig for en række stor-skala-projekter i blandt andet England, USA, Albanien, Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Kina og andre steder i Asien. Louis Beckers erfaringer med moderne bæredygtigt byggeri er på både konceptuelt og detaljemæssigt plan, og derudover forestår han en stor del af Henning Larsen Architects A/S' forelæsningsvirksomhed.

Tiltrædelsesforelæsning
Louis Becker holder tiltrædelsesforelæsning fredag kl. 14 i Aalborg Universitets lokaler i Toldboden.