Asylansøgere kritiserer forhold på campingplads

De 114 asylansøgere, som i øjeblikket er indkvarteret i campinghytter på Nordstrand Camping i Frederikshavn, er ikke tilfredse med forholdene på pladsen.

De bor fire-fem voksne på 20-25 kvadratmeter og har ikke toilet og køkken. Sådan er forholdene for nogle af de 114 asylansøgere, der i øjeblikket er indkvarteret i campinghytter på Nordstrand Camping i Frederikshavn.

- Først og fremmest er det uacceptabelt, at vi skal bo fire-fem voksne mænd i hytter på 20-25 kvadratmeter. I flere af hytterne er der hverken toilet eller køkken. Det er ikke godt. Det vil med tiden føre til konflikter og ballade, siger Shakil Ahmed til Kanal Frederikshavn.

Det midlertidige asylcenter på campingpladsen er et af flere midlertidige asylcentre, der i den seneste tid er blevet oprettet i Nordjylland. Shakil Ahmed, som kommer fra Bangladesh, frygter, at asylansøgerne kommer til at bo i campinghytterne i en længere periode.

- De sagde til os, at det kun var for en kort periode, at vi skulle bo her, men jeg er bange for, at vi skal bo her hele vinteren. Det er ikke godt, for jeg ved jo, det bliver p....koldt i Danmark, siger Shakil Ahmed.

Shakil Ahmed kritiserer desuden, at asylansøgerne ikke har mulighed for at foretage sig noget. Asylansøgerne kan ifølge ham ikke lave meget andet end at sidde inde i hytterne, og han håber derfor, at opholdet på campingpladsen bliver så kortvarigt som muligt.