Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Avis: Brøndby bejler til Kasper Kusk

Midtbaneprofilen kan være fortid i AaB, men det rette tilbud har endnu ikke budt sig.

Efterårets profil i Superligaen, Kasper Kusk, kan meget vel være fortid i AaB, når transfervinduet lukker. Det skriver BT, der mener at vide, at Kusk-lejren med agent John Sivebæk i spidsen har modtaget flere seriøse henvendelser fra både danske og udenlandske klubber.

Ifølge BT's oplysninger er en af de klubber, der gerne vil føje Kusk til stalden Brøndby, men det skulle ikke have haft interesse for Kasper Kusk. Avisens meldinger går på, at kun en større europæisk klub kan få landsholdspilleren til at skifte de rød/hvide striber ud.

- Det er rigtigt, at der har været et par seriøse henvendelser for at kende til, om interessen var gensidig. Men der har ikke været nogen, som har været det rette for Kasper. Jeg kan i hvert fald sige så meget, at vi ikke er nået til, at AaB har sendt en klub videre til os med et konkret bud. Så langt har vi slet ikke været i processen, fortæller John Sivebæk til BT.

- Hvis der ikke sker noget i januar, så har Kasper det helt fint med at blive i AaB. Han er glad for at være i klubben, og det er heller ikke noget med, at han skal skifte bare for at skifte. Det fremmer ikke hans udvikling, hvis han kommer til en klub, hvor han sidder på bænken. Så der er mange tanker bag det hele, og det skal gå op i en højere enhed, før der bliver tale om et skifte, siger John Sivebæk videre til avisen.