B75 efter at have vundet 1. division Vest i sæson 2014/15. Istvan Moldovan, Emil Jangvik og Jakub Dorocinski. Forrest: Martin Lund Foto: B75

B75 er rykket op i STIGA divisionen

Bordtennisholdet fra B75 fra Vendsyssel har fået plads i Danmarks bedste bordtennisdivision, STIGA divisionen

På grund af sammenlægning af sjællandske bordtennisklubber, er der nu blevet plads til Bordtennisklubben B75s hold i den Danmarks bedste division - STIGA divisionen.

Der var ellers lagt op til, at B75 skulle spille en oprykningskamp mod Hillerød. Men holdet fra Hillerød trak sig, og i dag fik bordtennisklubben fra Hjørring og Hirtshals fik den gode nyhed.

I oprykningsspillet den 11. og 12. april, spillede 6 hold om oprykning til Stigadivisionen, og Kvik Næstved og Holme Olstrup snuppede som sagt 1. og 2. pladsen. Vestegnen blev nummer 3 i oprykningsspillet, og fik således den første ledige plads i Stigadivisionen. Den anden ledige plads, efter Brønshøjs og København BTK?s fusion stod som sagt mellem B75 og Hillerød, idet Viby BTK fra Århus, som i oprykningsspillet blev nummer 4, netop her i eftermiddag har takket nej til den ledige plads i STIGA divisionen.