B75 forstærker internationalt

B75?s førsteholdstrup for sæsonen 2015/16 er nu på plads, og det er et styrket mandskab, som i kommende sæson ikke har tænkt sig at blive ligaens prygelknabe.

- Jeg er enormt glad for, at vi er rykket op i landets bedste række, og så endda i vores 40 års jubilæumsår - det er fantastisk, siger B75?s sportschef Lars Rokkjær.

Selv om bordtennisklubben i Hirtshals er enormt glade for, og stolte over, oprykningen, så er den i sig selv ikke et mål, men derimod et af midlerne i klubbens bestræbelser på at skabe et bordtennisakademi i verdensklasse i Hirtshals.

- Vi arbejder på, at skabe et akademi, som hele året rundt i princippet fungerer på samme måde, som vores internationalt anerkendte sommer træningslejr; og et hold i Stigadivisionen er selvfølgelig et trækplaster for både dygtige spillere og trænere. Vi har styrket vores trup med et par interessante spillere, som begge i et vist omfang, bliver en del af det daglige træningsmiljø, og på den måde kommer til at gavne bredt i klubben, fortæller sportschef Lars Rokkjær.

B75 har til kommende sæson forstærket sig med 23 årige Ibrahim Diaw fra Frankrig, den 40-årige svensk-kinesiske An Shu, rumænsk-ungarske Istvan Moldovan, Jakub Dorocinski, bedre kendt som "Kuba", som for 2 år siden blev hentet til B75, som spillende træner. Dertil kommer 22-årige Martin Lund fra Aalborg, lokale Daniel Christensen, litauske Mindaugas Steponkus og sidst men ikke mindst norske Jens Rosenbaum.