LIGE NU:

Baby dræbt

Et bare otte dage gammel drengebarn er ifølge Ekstra Bladet blevet kvalt af sin mor i Frederikshavn. Mor forsøgte angiveligt at begå selvmord bagefter.

En nyfødt dreng på bare otte dage, blev i fredags kvalt med en pude af sin 21-årige mor. Det skriver Ekstra Bladet i dag søndag. Ifølge avisen er moren fra Frederikshavn, og hun kvalte sin lille søn med en pude, hvorefter hun selv forsøgte at begå selvmord ved at spise et stort antal piller.

Ekstra Bladet skriver, at barnet og den 21-årige mor blev fundet af sin kæreste, der også er barnets far i parrets hjem i Frederikshavn. Faren alarmerede politi og ambulance fredag eftermiddag - i tide til at redde moren, men for sent for den lille dreng, som blev erklæret død ved ankomsten til Aalborg Sygehus.

- Vi betragter det som en familietragedie. Derudover ønsker vi ikke at sige mere om sagen før tidligst mandag, lyder det kortfattet fra Per Vagn Nielsen vagtchef ved Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Moren er ifølge Ekstra Bladets oplysninger uden for livsfare og har for en kort bemærkning kunnet afhøres af Nordjyllands Politi på Aalborg Universitetshospital. Hun ventes overført til psykiatrisk afdeling en af de nærmeste dage. Faren, som oprindeligt er fra Sjælland, er indlagt med chok på Brønderslev Sygehus.

Lørdag blev den 21-årige kvinde også fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet in absentia i fire uger, oplyser vagtchef Per Jørgensen søndag morgen. Grundlovsforhøret blev afholdt bag dobbelt lukkede døre.