Ballon flyver fra USA til Nordjylland

02:43

Foto: Torben Lykke Larsen

1 af 2

En ballon fløj mere end 6800 kilometer, før den blev fundet af en nordjysk familie. Ballonen indeholdte en hjerteskærende historie.

En amerikansk familiefar fra byen Illinois sendte en ikke helt almindelig ballon ud på noget af en flyvetur.

I ballonen havde faderen skrevet et afskedsbrev til sin afdøde søn, der sidste år omkom i et trafikuheld. Historien og ballonen dumpede så lige ned i familien Sørensen fra Pandrups liv og baghave.

- Jeg blev jo rørt af beskeden, og jeg tænkte, hold da op. Man kan næsten mærke smerten, siger Karina Sørensen, hvis to børn fandt ballonen.

Efter fundet af ballonen tog Karina Sørensen konktakt til den afdøde drengs forældre, der var meget lykkelige over, at ballonen var blevet fundet.

- Det er første gang, sorgen over tabet af min søn er blevet modtaget. Jeg kan ikke tro det. Det er utroligt, siger Don Seifer.

Efterfølgende har de to familier chattet med hinanden på internettet.

- Selvom vi ikke kender hinanden, så kender vi hinanden alligevel. Vi har et eller andet sammen, og det synes jeg er lidt mærkeligt, siger Karina Sørensen.

Familien fra Pandrup har stadig ballonen, og her er drømmen, at der en dag bliver mulighed for at tage til USA og aflevere den tilbage til det amerikanske ægtepar Seifer.

Forsiden lige nu