Bandemedlem får dom på to år og ni måneder

Et 37-årigt medlem af Bandidos har fået stadfæstet sin dom i landsretten på to år og ni måneder for røveri. Foto: arkivfoto

En af Nordjyllands kendte kriminelle fik i dag stadfæstet sin dom i en sag, der blandt andet omhandlede røveri. Manden, der er aktivt medlem af Bandidos, har med blandt andet to røveridomme, to voldsdomme og fem tyveridomme, en særdeles plettet straffeattest.

Det var en af politiets kendinger, der i dag fik stadfæstet en dom for røveri i Vestre Landsret i Aalborg. Den 37-årige Arne Otto Schacht Hansen blev således idømt fængsel i to år og ni måneder, hvoraf straffen omfatter 424 dage fra en tidligere dom. 

Sagen handlede om flere forhold, nemlig tyveri af en motorcykel, vold, trusler og røveri.

Den alvorligste del af sagen omhandlede en røverisag fra sommeren 2010, hvor Arne Otto Schacht Hansen skulle inddrive en gæld hos en mand fra Dybvad.

To kvinder havde bedt den dømte om at indkassere en gæld på 20.000 kroner hos manden. Arne Otto Schacht Hansen samt de to kvinder mødtes med manden på parkeringspladsen ved Kiwi i Dronninglund, hvor de tvang ham ind i en bil og kørte væk med ham. De truede derefter manden til at aflevere en guldkæde til en værdi af 28.000 kroner. 

Det 37-årige Bandidosmedlem er tidligere straffet adskillige gange, bl.a. to gange for røveri, to gange for vold, fem gange tyveri og otte gange kørsel i frakendelsestiden.  

Han havde anket dommen fra byretten til frifindelse, men det ville landsretten altså ikke være med til.

 

Forsiden lige nu