LIGE NU:

Bandidos-supportere gemmer sig for politiet efter knivdrab

Politiet i Aalborg søger stadig efter en gruppe personer med tilknytning til Bandidos. De ligger inde med oplysninger om knivdrabet på en 21-årig mand.

Det afgørende gennembrud i knivdrabet på en 21-årig mand fra Århus lader stadig vente på sig.

Politiet i Aalborg leder efter en gruppe personer med tilknytning til Bandidos, men de har holdt hovedet lavt siden i lørdags, hvor drabet skete. Ifølge vicepolitiinspektør Kell Svenningsen ved politiet, at gruppen ligger inde med afgørende oplysninger i sagen.

- Vi har fået at vide, at de ikke vil tale med os. Det kan jo måske have en bestemt grund, siger han.

Ni personer anholdt og sigtet
Den 21-årige mand døde lørdag morgen efter voldsomt slagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Siden er ni personer blevet anholdt og sigtet i sagen, men de er alle løsladt igen.

Politiets foreløbige billede af begivenhederne på diskotek Tiger i Jomfru Ane Gade drejer sig om, at to grupper tilfældigt stødte sammen. Den ene bestod af både lokale unge mænd og af unge fra København. Alle havde tidligere på natten været til fest i rockergruppen Bandidos' klubhus i Skalborg. Den anden gruppe bestod af unge fra Århus-området.

- Vi kan konstatere, at der er en stor gruppe andengenerationsindvandrere fra København, som har været til en fest hos Bandidos i Aalborg. Det er selvfølgelig noget, som vi kigger på. Vi vil jo gerne vide, hvorfor de var heroppe, fortæller Kell Svenningsen.

Studser over festdeltagere
Chefpolitiinspektør Per Larsen fra Københavns Politi har ligeledes studset over, at de unge fra København er kørt hele vejen til Aalborg for at feste med de lokale rockere. Nu vil politiet i Aalborg og København sammen forsøge at klarlægge, hvorfor dette besøg fandt sted.

- Men i første omgang handler det om at få opklaret drabssagen. Derefter kan vi kigge nærmere på eventuelle nye bandealliancer, siger Kell Svenningsen.

/ritzau/

Billede

play Galleri genåbner: - Det er vigtigt for vores lokalsamfund

def_thumb,50_percent

play Nedlukning i 'Gaden' har reduceret vold markant: Borgmester afviser at lukke festen tidligere

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

Casper-kattegat-Gjerluff-16

Steinfath er i mål efter knap 11 timer på havet

Billede

play Galleri genåbner: - Det er vigtigt for vores lokalsamfund

def_thumb,50_percent

play Nedlukning i 'Gaden' har reduceret vold markant: Borgmester afviser at lukke festen tidligere

Til forsiden

Til forsiden