Foto: Per Frank Paulsen

Banedanmark siger undskyld

Trafikdirektør undskylder ved genåbning af bro

13 måneder og mere end 400 dage skulle der gå, inden jernbanebroen igen kunne tages i brug. I dag kom der så en undskyldning fra en af de ansvarlige parter Banedanmark, da trafikdirektør Peter Svendsen talte ved den officielle åbning af broen.

- Med de ord, der vil jeg på Banedanmarks vegne sige undskyld, og så ser vi frem til alt det spændende, der skal ske på jernbanen i årene, der kommer. Undskyld!

Sådan sluttede Peter Svendsen sin tale, efter han i selskab med blandt andre borgmestrene Lene Hansen og Arne Boelt og socialdemokraternes trafikordfører Rasmus Prehn havde taget turen fra Frederikshavn til Aalborg.

- Jeg ved ikke, om ordsproget "det skal gøre ondt, før det bliver godt" passer i den her sammenhæng, men vi kan hvert fald konstatere, at vi har en helt splinter ny broklap, og vi har en gennemreguleret jernbane hele vejen op til Frederikshavn, lød det også fra trafikdirektøren fra Banedanmark.

Som plaster på såret for det megen besvær har DSB lovet nordjyderne gratis togbrug i september måned. September er valgt, så det ikke falder sammen med sommerferien, og så folk kan nå at få brugt et eventuelt periodekort inden den gratis måned.