Bedste regnskab nogensinde

Foto: FF Skagen

Fiskernes Fiskeindustri i Skagen har præsenteret det bedste regnskab nogensinde med et overskud på 74 millioner kroner før skat.

Den 51-årige fiskemelsfabrik i Skagen styrker sin selvstændighed med det bedste regnskabsår nogensinde. Det oplyser FF Skagen i en pressemeddelelse.
 
Den andelsejede virksomhed med 33 aktive andelshavere kom ud af 2010 med et overskud før skat på 74 millioner kroner. Det er 21 millioner større end overskuddet i 2009.

Baggrunden for det gode år på et turbulent, globalt marked, med eksport til flere end 60 lande, skyldes ifølge FF Skagen en kombination af pæne tilførsler af industrifisk, gode priser på fiskemel, godt købmandskab og fornuftige dispositioner på det internationale valutamarked.

Det gode resultat betyder, at der kan henlægges det største beløb nogensinde til selskabets reservefond: 15 millioner kroner, som andelshaverne får udbetalt på et senere tidspunkt. Desuden henlægges der yderligere 41 millioner til egenkapitalen, der hermed når op på 134 millioner.

Forsiden lige nu