Bedste schooligans er fra Nibe

Fem skoleelever fra Nibe Skole modtog onsdag formiddag prisen: Danmarks bedste schooligans. De fem har bakket skolens fodboldhold op med en cykelanhænger indeholdende en indbygget kæmpehøjtaler, banner, tromme, megafon og hjemmemalede t-shirts.

<b>VM-kamp i Parken</b>
Alle elever fra de ældste klasser på Nibe Skole blev her til formiddag kaldt sammen på skolens torv af skoleleder Anders Bang. Der var dog hverken skældud eller dårlige nyheder i vente. Fem drenge fra 9. klasse - Peter, Jonas, Marc, Nicolai og Jesper - blev nemlig overrasket af Adidas og OTA Solgryn med nyheden om, at de er kåret til Danmarks bedste schooligans. De har været dedikerede og kreative fans med et godt glimt i øjet. Præmien er en tur til Parken i København næste forår, hvor de skal opleve det danske fodboldlandshold spille VM-kvalifikationskamp mod Albanien, og de fem schooligans får selskab af hele klassen fra Nibe Skole.

<b>Mest dedikerede fans</b>
Konkurrencen om at blive Danmarks bedste schooligans har fundet sted i forbindelse med den årlige skolefodboldturnering.
Det er OTA Solgryn og adidas, der sammen står bag konkurrencen om at være de mest dedikerede schooligans.

- Vi har ønsket at gøre det muligt at deltage i skoldefodboldturneringen fra sidelinjen, og vi havde netop håbet på, at kreative og originale kræfter, som de fem drenge fra Nibe, ville udvise ægte team spirit og hjælpe deres hold, fortæller Mette Klarskov, marketing coordinator for OTA Solgryn.

<b>Altid opbakning</b>
Dem fem schooligans fra Nibe har bakket deres hold op på enhver tænkelig måde og med ethvert tænkeligt middel: kampråb, bannere, trommer, megafoner, musik og jubeldans.
Alt sammen er grundigt dokumenteret med videooptagelser, og drengene har desuden lavet et imponerende baggrundsmateriale om skolefodboldholdet på en dvd.

- Drengene fra Nibe er de mest dedikerede schooligans, vi har set. Selv om de kun er fem i fangruppen, så har de formået at virke som en mangfoldig fanskare, og det er tydeligt, at både de og skolefodboldholdet har haft det sjovt undervejs i turneringen, fortæller Kenneth Kragelund, sport marketing manager for Adidas Danmark.

<b>Fakta</b>
De fem schooligans fra Nibe er: Peter Røhr, Jonas Binder, Marc Poulsen, Nicolai Daugbjerg og Jesper Lund.
Ekstra Bladet Skolefodbold er verdens største skolefodboldturnering og samler hvert år mere end 1.000 skoler fra hele Danmark. I år var det 47. gang, at turneringen blev afviklet.