Foto: Christell Maria Iversen (Arkiv)

Begejstret boss: Sensationel indsats af Emil Berggreen

Den tidligere Hobro-angriber får flotte ord med på vejen efter sin startdebut for tyske Braunschweig.

Eintracht Braunschweig-træner Torsten Lieberknecht er svært tilfreds med, at han mandag aften valgte at give den danske spydspids Emil Berggreen en plads i startopstillingen for første gang.

U21-landsholdsangriberen i fodbold levede så rigeligt op til forventningerne med en stærk indsats og et flot mål, da Braunschweig på hjemmebane spillede 1-1 mod Yussuf Poulsens RB Leipzig i 2. Bundesliga.

- Emils præstation var sensationel - det var super, hvad han lavede, siger Torsten Lieberknecht til klubbens hjemmeside.

Emil Berggreen lavede kampens første mål i første halvlegs slutfase, da han fra en ultraspids vinkel sendte bolden op i nettaget. Umiddelbart forinden havde han ramt overliggeren med et velplaceret skud.

Den tidligere Hobro-angriber skiftede i vinterpausen til Tyskland. Han indledte tiden i Eintracht Braunschweig med to korte indhop uden at gøre sig særligt bemærket, men da han endelig var med fra start, slog den høje forward altså til.

- Jeg er glad på Emils vegne. Han spillede en superkamp og lavede et supermål, siger Braunschweigs erfarne forsvarer Deniz Dogan.

Berggreens klub er aktuelt på femtepladsen i rækken og kan se frem til en meget vigtig kamp fredag aften, hvor Braunschweig skal på besøg hos nummer tre, Darmstadt.