Bente Byskov Thers er stadig savnet

00:33

1 af 2

Bente Byskov Thers fra Hobro har været forsvundet i fjorten dage. Politiet har nu indkaldt Marinehjemmeværnets Maritime Force Protection-styrke, der i to gummibåde søger efter hende i fjorden ved Hobro.

Bente Byskov Thers familie har ikke hørt fra hende siden den 1. juni. Familien håber stadig på at få hende hjem, men de er bekymrede for hende.

- Vi går hele tiden og håber, og selvfølgelig bliver det svære og svære at håbe på, at de finder hende i god behold. Men den følelse af, at man ikke ved, hvad der er sket, og hvor hun er, det er ikke til at bære, siger Bentes søn, Rune Byskov Thers.

Først var der formodning om, at hun var set i Odense, men nu er Nordjyllands Politi nået frem til, at der ikke er bevis for det. Bente Byskov Thers har efterladt sine briller og mobil i sit hjem, derfor er eftersøgningen nu centreret om området nær hendes hjem.

Politiet har søgt efter hende med hunde og droner i et område, der strækker sig fem kilometer fra kvindens hjem i Hobro. Men der er endnu ikke dukket nogle spor op. Muligheden for at der er sket en ulykke undersøges derfor.

Søndag morgen klokken 07 blev eftersøgningen udvidet med hjælp fra Marinehjemmeværnets Maritime Force Protection-styrke, der i to gummibåde bruger sonar til at undersøge fjorden i Hobro.

Politiet håber på, at der kommer flere spor i sagen.

- Lige nu er vores muligheder ved at være opbrugte, så vi har ikke rigtig mere at byde ind med, medmindre vi får nogle henvendelser, siger politikommissær Henrik Jensen fra Nordjyllands Politi.

Familien Byskov Thers håber også på flere spor i sagen eller henvendelser, der kan give dem et praj om, hvor deres mor er.

- Selvfølgelig håber vi på, at hun dukker op i god behold, men der er gået rigtig, rigtig, lang tid, og nu håber vi, vi i det mindste bare får vished for, hvad der er sket, og at hun bliver fundet, siger Rune Byskov Thers.

Hvis du har nogle oplysninger om Bente Byskov Thers kan politiet kontaktes på 114.

Bente Byskov Thers er 68 år

Hun beskrives som værende:
- 163 centimer høj
- Spinkel af bygning
- Vejer omkring 50 kilo
-Har gråt hår

Det vides ikke, hvilket tøj hun havde på, da hun forsvandt.

Forsiden lige nu