Beredskabsdykkere leder efter Frederik

Det er en uge siden, at 21-årige Frederik Haar forsvandt efter en tur i byen i Aalborg. I dag var dykkere fra beredskabscenter Aalborg i vandet. Men der var ingen spor efter Frederik Haar.

21-årige Frederik Haar synes som forsvundet i den blå luft. Sidste uge var han en tur i byen med vennerne fra Gerslev Idrætshøjskole, og det var her, han forsvandt natten til onsdag. Det er efterhånden 7 døgn siden.

Dykkere fra beredskabet var tirsdag i vandet i nærheden af Lauritzens plads i Aalborg. Men det var uden held.

Politiets efterforskning af Frederiks forsvinden er blevet ekstra kompliceret af, at der er forsvindende få spor at gå efter, og derfor har de ikke kunne gøre så meget.

Det vides med sikkerhed, at Frederik forlod Jomfru Ane Gade omkring klokken halv tre om natten sidste tirsdag. Han havde ingen telefon på sig, og han har ikke brugt sit dankort derefter. Derfor har politiet ikke kunne spore ham på den måde.

Manglen på oplysninger omkring Frederiks forsvinden gør også, at Nordjyllands Politi ikke arbejder ud fra nogle klare teorier.

- Vi kan ikke afvise noget på nuværende tidspunkt. Der er ikke noget, der tyder på, at der har været en forbrydelse, men vi kan ikke afvise det. Ligesom vi heller ikke kan afvise, at han er faldet i havnen, siger efterforskningsleder, Henrik Hyldig.

Politiet er nu i gang med at lokalisere alt overvågning, hvor der er chance for, at Frederik er blevet set på. Hos Nordjyllands Politi håber man fortsat på, at finde Frederik i live, selvom han nu har været forsvundet i en uge.

Frederik Mathias Haar er 180 cm høj. Vejer cirka 60 kg og beskrives som spinkel af bygning. Han har lyst/kommunefarvej hår. Da han sidst blev set, var han iklædt en blå Ralph Lauren polo t-shirt og en sort hættetrøje med et Gerlev Højskole logo og cowboy bukser.

Nordjyllands Politi beder folk, der har yderligere oplysninger om Frederik eller har set ham, henvende sig på 114.