Bibelen påske-twitter

I påsken skal man ikke nødvendigvis tage i kirke for at blive opdateret om Jesus' oplevelser. I stedet kan man blot klikke ind på Twitter.com. Foto: Torben Hedemose

En sognepræst fra Himmerland har oprettet en profil på Twitter, hvor han henover påsken vil tweete om blandt andet Jesus' korsfæstelse og opstandelse.

"Super nederen at Jesus skal korsfæstes!! "

Man skal ikke blive overrasket over at se lignende citater på internettet i påsken, hvis man er ivrig bruger af det sociale netværk Twitter.

En sognepræst fra Himmerland har nemlig fået den ide, at han vil tweete til konfirmander over hele landet henover påsken. Han har oprettet en profil, hvorfra han vil lave opdateringer om den kristne højtid.

- Jeg vil ikke tæppebombe folk med tweets konstant, men op til selve korsfæstelsen kan man godt forvente en del opdateringer. Det bliver en dramatisk fortælling, og der kan også godt komme tweets fra 'the bad guys'. For eksempel kunne der komme en lidt provokerende tweet fra Judas undervejs, siger sognepræst Christian Grund Sørensen til metroXpress.

Christian Grund Sørensen vil ikke sende opdateringer ud fra en Jesus-profil, men vil i stedet lade Maria, Johannes og Peter få ordet. Han vil tage udgangspunkt i ting, som allerede står i Bibelen, men sproget vil appellere mere til nutidens unge.

Vil man gerne have tweets i løbet af påsken, kan man besøge twitter-profilen Twitter.com/mariajohanpeter.

Forsiden lige nu