Foto: Mette Jensen (privatfoto)

Bil blev kørt af vejen: Nu efterlyses flugtbilist på Facebook

Bøn til flugtbilist om at melde sig til politiet deles flittigt på Facebook.

Tre personer måtte en tur på skadestuen efter et trafikuheld søndag morgen på Udholmvej ved Brovst. Deres bil havde slået en kolbøtte og var endt på taget i en grøft.

Ulykken skete ifølge et opslag på Facebook, der mandag formiddag er blevet delt knap 35.000 gange, fordi en modkørende bilist i høj fart og i den forkerte side af vejen kom mod de tre personer, der forulykkede. Bilisten forsøgte at undvige, men de to biler ramte hinanden og den ene endte altså på taget. Den anden bilist flygtede fra stedet.

Det er Mette Jensen der har delt oplevelsen og billeder fra ulykken på Facebook med en bøn til flugtbilisten om at melde sig til politiet og tage ansvar for sin handling.

Hun skriver blandt andet henvendt direkte til flugtbilisten:

"Håber du melder dig og står ved!? At nogen ved hvem du er. At du lærer, at handling har konsekvens - store som små!"

Hos Nordjyllands Politi bekræfter vagtchef Per Jørgensen mandag morgen uheldet og hændelsesforløbet, og også han opfordrer bilisten til at kontakte politiet.

- Vi vil gerne have henvendelser fra vidner, der har set noget eller fra personen selv. Det her er ikke noget, man bliver smidt i fængsel for, så lad os få det afsluttet, lyder det fra vagtchefen.