I annoncen skriver Jakob fra Frederikshavn blandt andet: "Du spørger måske dig selv nu: “Jamen, Jakob. Hvordan kan du dog sælge sådan et fantastisk stykke værktøj?”.
 Svaret er enkelt. Jeg har simpelthen mit liv for kært." Foto: Bilgalleri.dk

Bilannonce om 'pragteksemplar af japansk håndværk' sikrer drømmejobbet

Bilen, der kan få en tinderdate til at løbe væk i skræk og rædsel, sikrer nu 23-årige Jakob fra Frederikshavn drømmejobbet.

En bilannonce fik absolut ikke for lidt, da 23-årige Jakob fra Frederikshavn forsøgte at sælge 'bilernes B.S. Christiansen.' Trods det at dårlige bremser og låse blot er nogle af bilens skavanker, så lovpriser han både herligheder og genvordigheder på den røde Toyota Corolla fra 1993 i en annonce på Bilgalleri.dk 

- Ligesom du troede, at du ikke kunne få mere opmærksomhed i denne bil, så tro om. Det knager og brager nemlig meget, meget højt, når man drejer til både venstre og højre. 
 Har du nogensinde hørt et F16 fly lette i vild panik og troede, det var højt. Så bliver du klogere.
 Jeg ved ikke, hvad det er, der larmer og hvorfor, men jeg er helt sikker på, at det er vanvittigt dyrt at få lavet.

Sådan skriver han blandt andet i bilannoncen, der nu er oppe på 87.000 visninger. Men den unge frederikshavner skrev sig ikke bare til et viralt hit. Han skrev sig også til drømmejobbet.

Efter at have læst om alle bilens herligheder, tog Jacob Risgaard, manden bag webbutikken Coolshop.dk, kontakt til Jakob fra Frederikshavn og tilbød ham et job. Jakob sagde derefter fluks sit job op hos Joe and The Juice. På mandag har han første arbejdsdag, og det glæder han sig overordentligt meget til.

- Jeg har fundet drømmejobbet. Det er en fantastisk mulighed at få. Det er det, jeg gerne vil lave. 

- Det er jo genialt. Han kan skrive røven ud af bukserne, og noget så røvsygt som en bilannonce kan blive et stort hit. Det er vildt, at han kan skrive sådan, lyder det fra Jacob Risgaard, der tog til kontakt til den talentfulde skribent efter selv at have læst annoncen. 

I det nye job skal han arbejde med sociale medier og skrive sjove tekster til webbutikkens varer.

- Han skal skrive tekster for morgen til aften. Det er et naturtalent, han har. Hvad skal man skrive om en Hay pude, som folk ikke ved i forvejen? Så synes jeg bare, det passede som fod i hose at have en ung fyr, der kan skrive så levende, fortæller Jacob Risgaard. 

Hvad Jacob Risgaard ikke vidste, før TV2 Nord tog kontakt til ham, er, at Jakob fra Frederikshavn faktisk forsøgte at få job hos Coolshop for fire år siden. Her fik han dog at vide, at han måtte lave en regulær jobansøgning.

- Nej det vidste jeg ikke. Det viser bare, at folk bare skal gå ud og gøre ting. Så skal de nok få et job. Det viser, at man kan skabe sit eget job, for det job, han har fået, har vi lavet specielt til ham. Vi stod ikke med et job, der hed tekstforfatter, indtil han viste os, at sådan en mangler vi.