Bilist standset af sømmåtter

Der skulle sømmåtter til, inden politiet fik standset en bil med to gamle kendinge ved Støvring. Foto: Thomas Gaardsmand

Først efter 45 kilometers jagt fik politiet standset en bil med to mænd i Himmerland.

Terndrup blev natten til fredag udgangspunkt for en længere jagt på to udenbys mænd i en stor Mercedes. Det var flere færdselsmæsige ulovligheder, der henledte politiets opmærksomhed på bilen, men da en patrulje ville bringe den til standsning, tog bilisten flugten nordpå, og først ved Støvring lykkedes det at standse bilen, efter at politiet havde smidt sømmåtter på vejen. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kristensen.

I bilen var to mænd i 40'erne, den ene fra NImtofte på Djursland og den anden fra Aarhus. De to mænd er godt kendt af politiet i forvejen og ved en afhøring fredag håber politiet nu at finde ud af, hvilket ærinde de to mænd havde i Himmerland.

Udover at have begået adskillige overtrædelser af færdselsloven, var der også problemer med afgifter og registrering af bilen. Den er sandsynligvis registreret som et andet køretøj, fortæller vagtchefen.

Forsiden lige nu