Nordjyllands Politi. Arkivfoto Foto: Rigspolitiet

To bilister snuppet i nat for at køre i påvirket tilstand

Nordjyllands Politi har sigtet to personer for natten til tirsdag at have kørt bil i påvirket tilstand, mens en tredje bilist havde en passager med, der var i besiddelse af narko.

Lige efter midnat natten til tirsdag var der en årvågen patrulje fra Nordjyllands Politi, der besluttede sig for at foretage en rutinemæssig kontrol af et køretøj og føreren.

I bilen var der ligeledes en passager, der påkaldte sig patruljens opmærksomhed. Han blev ved en visitation fundet i besiddelse af ca. 20 gram hash, der  blev konfiskeret. Han kan nu se frem til at modtage en bøde for besiddelse af hash.

Senere på natten skete der et færdselsuheld på Hirtshalsmotorvejen ved Hjørring.

Der var tale om et solouheld, hvor føreren mistede herredømmet over bilen og bilen kom til at holde på tværs af motorvejen.

Da patruljen nåede frem kunne de konstatere, af føreren var påvirket af alkohol. Han blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

Kort før klokken 5 tirsdag bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Østergade i Aabybro. Bilen blev standset, og det viste sig at være en god ide. Føreren blev skønnet påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer.

Han blev anholdt og indbragt til politigården, hvor en tilkaldt læge udtog en blodprøve