03:50

To røvere døde, da de forsøgte at køre fra politiet. Foto: Jan Herkert Pedersen

1 af 2

Biljagt: Beretning fra øjenvidne

Et øjenvidne, der så det sidste af biljagten ved Arden, fortæller, hvad han så.

Søren Christensen var øjenvidne til ulykken i Rold ved Arden, hvor to biltyve mistede livet efter en biljagt.

Han fortæller, at de to dræbte kørte ad nummer 180 og røg af vejen lige før rundkørslen ved Hobrovej.

- Jeg blev overhalet af ulykkesbilen i udkanten af Støvring, hvor de kørte fuldstændig vildt venstre om en helle. Lige efter dem kom en politibil med fuld udrykning, skriver han.

Ifølge Søren Christensen fik politiet stoppet flugtbilen lige før Støvring Syd, og begge biler holdt stille på tværs af vejen, men ingen betjente steg ud. Søren Christensen snakkede efter uheldet med en betjent, der fortalte, at de ikke stod ud, fordi mændene bar masker, og de var bange for at blive beskudt.

- Efter et minut startede flugtbilen og politibilen igen, og det gik sydover mod Rold ad nummer 180. Jeg tror, de kørte over 200 i timen. Jeg kørte bagefter og tænkte: det ender galt det der.

Efter seks-syv minutter så Søren Christensen en stor røgsky fra flugtbilen, der var røget ned i nogle træer på en skrænt.

- Jeg gik derhen og kunne kun se en stor bunke krøllet metal, og det lugtede forfærdeligt af brændt kød. Det lignede et bombenedslag på stedet med små stumper af bilen udover skrænten, fortæller han.

Søren Christensen talte med chaufføren, biltyvene overhalte, inden det gik galt, der fortæller, at de mistede herredømmet, da de trak ind.