Foto: Nordjyllands Trafikselskab (arkiv)

Billige bybusser i september

Nordjyllands Trafikselskab forbedrer bybustrafikken i en række nordjyske byer.

De nordjyske buspassagerer kan i september spare hele 75 procent af prisen på deres busbilletter, så længe de køber dem med mobilen. Det er Nordjyllands Trafikselskab, der i samarbejde med Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Thisted og Mariagerfjord Kommuner, markerer, at bybussystemerne i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Thisted og Hobro er blevet forbedret med blandt andet realtidsskilte ved en række stoppesteder og informationsskærme i busserne, der blandt andet viser næste stop.

Prisen for en voksenbillet er normalt 20 kroner, men i hele september sættes den ned til fem kroner, så længe passagererne køber deres billet via SMS eller NT's app kaldet NT mobilbilletter. For de fem kroner kan man i to timer køre med bybusserne i de fem byer, men desværre ikke skifte til hverken regionalbus, x-bus eller tog.

For at købe en billig billet via SMS skal man sende teksten BILLIG til 1271. De fem kroner trækkes via ens telefonregning. Køber man billetten via NT's app, findes den billige billet under "andre billetter" og her betaler du med dit betalingskort.