LIGE NU:

Billigere færge til Læsø

Sejl til Læsø for halvpris. Sådan lyder et tilbud fra Færgeselskabet Læsø. Det gælder dog kun torsdag aften kl. 21.

Færgeselskabets tilbud om billet til halvpris er et af tre nye initiativer, som skal få flere til at rejse til Læsø. Ordningen betyder, at to voksne med en person bil kan sejle tur/retur for 340 kroner.

Ordningen gælder udenfor højsæsonen i juli og august måned og den vil give sommerhusejerne en meget billig mulighed for at komme over til deres sommerhus og holde en forlænget weekend.

Samtidig går færgeselskabet i samarbejde med Læsø Turistbureau og øens overnatningssteder og aktiviteter, ind i udvikling af en Internet baseret ø-pakkerejseportal for Læsø, hvor de enkelte udbydere selv lægger deres produkter ind på portalen og hvor de rejsende til Læsø selv kan booke overfart med færgen, reservere overnatninger og oplevelser m.v.

Færgeselskabet har samtidig besluttet at yde gratis overfart til musikere og andre, der underholder ved havnefester, Madens Dag, Jomfruhummerfestival, ligesom private arrangører af offentlige musikarrangementer kan få 50 % rabat på transportomkostninger med færgen.

- Færgeselskabet Læsø har taget tre nye initiativer der skal være med til at sikre Læsøs udvikling som helårs turist destination. Initiativer der bakker op om den meget positive udvikling der i øjeblikket sker på øen siger direktør for færgeselskabet Jess Jessen-Klixbüll.

I de sidste to år er der bygget over 200 nye sommerhuse og samtidig har øens hoteller og overnatningssteder løbende udviklet deres kapacitet, dette har i sig selv givet flere gæster.

I 2008 færdigbygges Læsøs nye store aktivitet Læsø Kur. En investering på omkring 30 mill. kr., der vil give Læsø helt nye tilbud indenfor psoriasis og kropsbehandlinger, dette vil samtidig med at øen kan give unikke naturoplevelser og alle de gode Læsø råvarer, ikke mindst Læsø Salt og Læsø Jomfruhummere, give mulighed for øens gourmet oplevelser.

- Vi har netop gjort tallene op for de første tre måneder af 2008 og kan konstatere, at vi har haft en fremgang på 23 % i antal passagerer, 21 % i antal personbiler og 30 % i fragtmængden i årets første kvartal i forhold til sidste år. Tallene er naturligvis påvirket af, at Påske faldt tidligt i år, men selv når der er korrigeret for dette, er der tale om en meget positiv og glædelig udvikling,
siger direktør for færgeselskabet Jess Jessen-Klixbüll.

20210420-202434-L_30Mb

Pirates tabte stort i tredje finalekamp: Nu har de brug for historisk bedrift for at vinde DM-guld

120417 værtshus øl

play Barer og værtshuse genåbner: - Jeg glæder mig ekstremt

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

fisk

Corona hos Thorfisk: Fabrikken midlertidig lukket ned

20210420-202434-L_30Mb

Pirates tabte stort i tredje finalekamp: Nu har de brug for historisk bedrift for at vinde DM-guld

120417 værtshus øl

play Barer og værtshuse genåbner: - Jeg glæder mig ekstremt

jj

Her er overblikket: Det genåbner onsdag

Til forsiden

Til forsiden