LIGE NU:

Birgitte Josefsen kritiserer tidligere partifælle

- Hykleri af værste skuffe. Så kontant betegner folketingsmedlem fra Venstre Birgitte Josefsen sin tidligere partifælles nye mening om gruppeeksamner.

Siden valget i 2005 har hun som den eneste repræsentant fra de to regeringspartier kæmpet imod afskaffelsen af gruppeeksamen.

- I hele perioden frem til midten af august måned 2007 har Inge Lene Ebdrup repræsenteret Venstre i folketinget, og ikke en eneste gang har Inge Lene Ebdrup støttet op om mine holdninger og bestræbelser for at bevare gruppeeksamen, lyder det fra Birgitte Josefsen.

- Jeg må konstatere, at Inge Lene Ebdrup svajer som et siv i vinden og alene går efter populistiske holdninger men glemmer at være til stede, når der er mulighed for at opnå nogle resultater, lyder dn kontante kritik fra Birgitte Josefsen.

Til Birgitte Josefsens kritik siger Inge-Lene Ebdrup:
- Jeg er godt klar over, at Ny Alliance er en torn i øjet på Venstre og jeg har før oplevet stærkt kritik fra tidligere partifæller.

Hun siger til TV2/Nord, at hun internt i Venstre tidligere har talt for gruppeeksamnen men har været meget påpasselig med at indtage særstandpunkter.