LIGE NU:

Blip! Masser af fotovogne

Nordjyllands Politi halter bagefter, når det kommer til at opfylde måltallene for fotovogne, så frem til slutningen af året vil de være ekstra meget på vejene.

Hvis du er en fartsynder, så kan det blive ekstra dyrt de kommende måneder. Nordjyllands Politi intensiverer nemlig fartkontrollen, da de er bagud med blitzene.

Nordjyllands Politi har et måltal på 4000 timer, som skal bruges på fartkontrol. Indtil videre er der kun brugt 2800 timer i fotovogne rundt om i Nordjylland. Hos politiet forklarer man det med, at der har været materielle fejl, og derfor har de ikke været nok på banen.

- Der er behov for de 1200 timers kontrol, da der er mange fartsyndere. Selvfølgelig har vi haft dage, hvor vognene ikke har dækket nok, men det sker så nu, siger Marianne Vestergaard-Lau, politiinspektør ved Nordjyllands Politi.

Ved indgangen til 2013 indgik Nordjyllands politi en resultatkontrakt med Rigspolitiet om politiets indsats i det nordjyske på forskellige områder - lige fra bandekriminatlitet og indsats i særligt udsatte boliområder til indbrud, effektiv sagsgang og færdselssikkerhed.