LIGE NU:

Bliv 'Fuld af Liv' til alkoholfri fredagsfest i Gaden

I forbindelse med en kampagne har Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden inviteret til alkoholfri fest i Jomfru Ane Gade.

Diskotek Benediktes i Jomfru Ane Gade afholder fredag nat alkoholfri fest. Det sker i forbindelse med Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne 'Fuld af Liv'.

Festen er for 30 unge mellem 20-25 år, som har meldt sig til at bevise, at de kan have en sjov aften uden alkohol i blodet.

Danske unge har europarekord i druk, men i de seneste år er alkoholforbruget faldet og debutalderen for den første øl steget.

'Fuld af Liv'-kampagne er sat i værk for at understøtte den positive tendens, der har været i gang de senere år, hvor tal viser, at unge drikker mindre og starter senere. Festen på diskotek Benedikt skal være et eksempel på en alkoholkultur, hvor man kan have det sjovt uden at drikke igennem, skriver Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse.

- Vi vil ikke moralisere eller være partykillere, men vi vil puste liv i de gode tendenser og skabe et festunivers, som andre unge kan spejle sig i, siger Peter Dalum, projektchef i Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne.

Til festen vil der blandt mange andre alkoholfri drinks blive serveret 'Free on the beach' og 'Virgin Strawberry Daiquri' i stedet for de klassiske alkoholcocktails.

Alle er velkomne til at møde op og følge festen fredag den 5.12 klokken 00-02 på Diskotek Benediktes i Jomfru Ane Gade.