LIGE NU:

Bliv skuespiller eller sværdsvinger

Så er chancen der nu for at blive skuespiller, statist eller sværdsvinger i sommerens "Blodets Bånd" Vikingespil på Lindholm Høje.

Til at udfylde de mange roller er der brug for stærke mænd og handlekraftige kvinder.

Der afholdes ikke direkte audition, men instruktør Susanne Sangill vil ud fra din erfaring og ønsker, foretage rollefordelingen efter de første 1-2 prøver.
Vikingespillet spilles fra d. 19. juni til d. 1. juli ved museet.

Informationsmøde på Jomfru Ane Teatret, mandag d. 19. marts kl. 19-21.
Her vil du få alt at vide om Vikingespillet og hvad du får ud af det samt hvad vi forventer og kræver af dig. Manuskriptforfatter Peter Simonsen vil give en levende gennemgang af handlingen og instruktør Susanne Sangill vil fortælle om det I bliver udsat for under prøveforløbet.

Hvis du ikke vil være med på scenen, men ellers gerne vil hjælpe som eksempelvis, salgsmedhjælper, plakatophænger, kontrollør, teltrejser, scenebygger, læderarbejder og meget meget andet, er du også meget velkommen til at møde op

Se mere på www.LindholmVikingespil.dk hvor du også kan hente en tilmeldingsformular.

RESUMÉ
Som spæd findes Lotaf i udkanten af skoven, og landsbyens beboere er straks klar over, at dette er opfyldelsen af en gammel spådom.
Dette er Lokes søn.

De tager Lotaf til sig - måske af menneskelighed, måske fordi det altid kan vise sig nyttigt at have en halvguds søn i landbyen. Men er Lokes søn af det gode, eller af det onde? Spådommen åbner for begge muligheder...

"Blodets Bånd" er en dramatisk saga om magtkamp og mord. Om en vikingelandsby i splittelse, og en ung mand, der frygter det blod, der løber i hans egen krop.

"Blodets Bånd" er også en historie om sorte digte, valgtaler og spin. Om sværdkamp, mod og mjød. Om overambitiøse mødre, ufrivillig vold og "det at være i kontakt med solen og jorden og blomsterne og sommerfuglene på en gang".
Men allermest er det historien om Lotaf, søn af Loke.