01:49

Foto: Bruno Stagsted

1 af 2

Blogger om livet som mor

På internettet er der intet filter, når såkaldte mommy-bloggere lægger hele livet som mor online.

Det er blevet mere og mere populært at blogge - altså skrive om sine tanker på internettet - og rigtig mange mødre udveksler her deres erfaringer og frustrationer.

I dag mødtes 9 af bloggerne fra Aalborg for at se hinanden i virkeligheden. De blogger alle om livet som mor, og er dermed "mommy-bloggere". Og selvom det for flere af dem er første gang, de mødes, så kender de hinanden ud og ind fra internettet. Her har de skrevet om både glæder og frustrationer - og alle kan læse med.

- Jeg bruger min blog til at få styr på mine tanker og følelser og hele det der virvar, man kan have inde i hovedet, siger Kamilla Olsen, der står bag bloggen www.diary.dk.

Da Kamilla var i tvivl om hun kunne overskue rollen som mor til to, så var det på nettet, hun delte sine bekymringer.

- Der sad jeg jo og skrev, mens jeg var højgravid - og der fandt jeg faktisk ud af i løbet af indlægget, at jeg ER klar, siger Kamilla Olsen.

Mommy-bloggerne opfordrer andre mødre til at søge inspiration og hjælp på nettet - til alt lige fra sygdom til madpakker.

- Folk er hudløst ærlige på nettet. Hvis du spørger om noget, så får du virkelig svar, for folk kan skrive anonymt. Så det svar, din mor vil give dig, det er helt sikkert ikke det svar, du får på bloggen, siger Kamilla Olsen.