Foto: Ib William Christensen

Blokhus er ikke bekymret over 5-1-nederlag

Søndag fik Blokhus FC en gevaldig ørefine af Hjørring. Det bekymrer dog ikke træneren.

2. divisionsholdet fra Blokhus FC spillede søndag træningskamp mod lokalrivalerne fra FC Hjørring fra Betsafe Ligaen. Og det blev langt fra nogen succesoplevelse for Blokhus. Holdet tabte hele 5-1, men på trods af det, så mener træner Bo Zinck, at der er mange gode ting af tage med fra kampen.

- Vi manglede otte spillere. De manglede lige et par stykker, men ellers stillede de med fuldt hold, og det er et godt hold. Vi var lidt rustne de første 20 minutter, og der gav vi dem lige nogle mål, så vi var sikre på, de kom i gang. Men de sidste 70 minutter var fine. Der taber vi 2-1 og spiller fint op med dem. Og fysisk ser vi godt ud, siger Bo Zinck til bold.dk.

Blokhus har i vinterpausen sagt farvel til Christoffer Hansen og Jonas Westmark, og goddag til Mike Nørregaard. Men det er ikke det eneste, der er sket på vestkysten.

- Richard Menjivar er taget hjem, og vi har hentet Sonny Jacobsen i Aalborg Freja og Kenneth Skov, der har spillet på ungdomsholdene i Viborg og Horsens. Så samlet er der tre ud og tre ind, når man kigger på en potentiel startopstilling. Vi har øget niveauet til træningen, hvor vi har skåret lidt ind til benet, siger Bo Zinck til Bold.dk.