Blokhus fastholder lille forspring

De nærmeste konkurrenter fra Aarhus Fremad satte point til lørdag, så Blokhus FC holder stadig godt fast i førstepladsen i 2. division Vest selv om holdet søndag måtte nøjes med uafgjort ude mod FC Svendborg.

Svendborg kom først på tavlen bare 15 minutter inde i kampen, men seks minutter senere reducerede Blokhus? Nicolaj Thomsen til 1 - 1.

Conor S. O?Brien fulgte efter med en scoring en halv time inde i første halvleg, og Blokhus var på vej mod en yderligere sikring af forspringet til Aarhus Fremad.

Men FC Svendborgs Kaasanngoak Gazza Zeeb sikrede det uafgjorte resultat med en scoring bare et minut før den ordinære spilletid løb ud - og Blokhus må nøjes med det ene point i denne spillerunde.

Der resterer tre spillerunder i sæsonen, så med forspringet på bare tre point er intet afgjort i toppen af tabellen endnu.

I næste kamp møder Blokhus FC Skovbakken hjemme den 2. juni.