Blokhus suverænt i toppen

1. division lokker ude i horisonten, og bededag cementerede Blokhus FC sit kandidatur med en sikker sejr over bundholdet Otterup.

Nikolaj Thomsen åbnede festen 36. minutter inde i første halvleg, og Blokhus FC kunne gå til pause med en 0 - 1 føring.

Peter Tranberg gjorde det til 0 - 2 på straffe, 16 minutter inde i anden halvleg, og ni minutter efter var Nikolaj Thomsen atter på pletten med scoringen til 0 - 3.

Conor S. O'Brian føjede spot til skade 2 minutter før tid med scoringen til 0 - 4, og dermed gik der yderligere tre point ind på kontoen til den suveræne etter i 1. division Vest.

Med fire spillerunder tilbage, fører Blokhus FC 2. division Vest med 62 point, otte point ned til Aarhus Fremad på andenpladsen, som dog kan hale lidt mere ind på Blokhus, hvis de vinder fredagens kamp mod FC Djursland.