LIGE NU:

Boksen klædt i rødt og blåt

Det er ikke kun på banen at Aalborg Håndbold og Mors- Thy kæmper i årets pokalfinale i herrehåndbold.

På tribunerne i dansk håndbolds nationalarena Boksen i Herning mødtes Bette Balkan fra Mors og Det Grå Guld fra Aalborg som de to håndboldfans bliver kaldt, til det store nordjyske håndboldbrag i pokalfinalen. 1500 havde taget turen fra Mors og cirka 1000 fra Aalborg, og de to fangrupper kæmpede om, hvem der kunne overdøve hinanden i en fantastisk håndboldkulisse med næsten 5000 tilskuere.

Taget var ved at løfte sig i Boksen, da de to hold blev præsenteret inden kampen. Det største bifald fik Mors Thys målmand Søren Pedersen, der tidligere har spillet for Aalborg, men i dag spiller sin sidste kamp i karrieren for Mors Thy Håndbold.

Ingen tvivl om, de nykårede Danske mestre er favoritter i dagens finalekamp De to hold fulgtes pænt ad i første halvleg, men Aalborg sløsede lidt. Seks store kampe på 12 dage begyndte måske at sidde i både hænder og fødder hos de slidte Aalborg spillere, og efter 20 minutters spil var de undertippede Mors-Thy pludselig foran 13- 11.

Nu var det Aalborg Håndbold, der haltede bagefter, og Mors Thy styrede sig igennem halvlegen hele tiden foran med et enkelt og to mål. Men mod slutningen fik Aalborg udlignet til 17-17

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

Til forsiden

Til forsiden