LIGE NU:

Boldbane skadet

Aalborg Kommune vil rejse erstatningskrav, efter at teenager kørte ræs på Hals Stadion blev genkendt som lokal fodboldspiller.

Det oplyser Nordjyske Medier, som forleden skrev om en yngre bilist, der havde kørt ræs på B52's baneanlæg i Gug. Tirsdag var den så gal igen - denne gang på Hals Stadion.

Den nye episode er usædvanlig: Dels foregik det ved 16-tiden om eftermiddagen. Dels blev køreren genkendt som en teenager, der selv spiller i den lokale fodboldklub. Ifølge et lokalt vidne kørte teenageren på en ATV,  en mindre, terrængående crossmaskine.

Som i episoden i Gug er der tale om et kommunalt ejet stadion. Parkforvalter Erik Johnsen fra Aalborg Kommune var torsdag morgen på besigtigelse for at få et overblik over skaderne. Til hans overraskelse viste det sig, at der ikke kun var blevet kørt på træningsbanen men også opvisningsbanen samt et tilstødende areal, der blandt andre bruges af den lokale skole og børnehave.
Han er overbevist om, at Aalborg Kommune vil rejse erstatningskrav for at få dække udgifterne.

- Jeg betegner det her som hærværk. Det er ikke kun drengestreger. Det er jo også ødelæggende for de mange sportsudøvere, der bruger Hals Stadion, siger Erik Johnsen.

Sagen er blevet meldt til Nordjyllands Politi, og det er endnu for tidligt at sige, om der vil blive rejst sigtelse mod den unge crosskører.