LIGE NU:

Boligpriserne i Nordjylland står stille

Efter lang tids stigning er boligpriserne nu ved at stagnere i Nordjylland. Det medfører store prisafslag for boligsælgere

En af dem, der har måttet sande det, er Tina Sussi Jensen fra Aalborg.
Hun satte sit parcelhus til salg for et år siden og lagde ud med en pris på to millioner kroner.

Den pris var tilsyneladende for høj, og efter at have skiftet ejendomsmægler ender hun med en salgspris på 1,8 millioner kroner. Det trækker hele to interesserede købere til, og hun får huset solgt.

- Jeg er selvfølgelig ked af at skulle give så stort at afslag på et hus i den prisklasse, men jeg er videre i mit liv skal noget andet, og jeg er tilfreds med at få huset solgt, siger Tina Sussi Jensen til TV2/Nord.

Og Tina Sussi Jensen er ikke den eneste, der har måttet acceptere at gå ned i pris for at få solgt sin bolig. Nye tal fra Realkreditrådet viser, at priserne er stagneret. Og Tv2/Nord har i dag talt med ejendomsmæglere, der endda kan berette om et fald i huspriserne. En af dem er Bo Ravn fra EDC Danebo

- Der er en tendens til faldende priser. Det er klart, at med boliger, der har ligget til salg i mange måneder, der er det måske nødvendigt at priserne sættes ned, siger Bo Ravn til TV2/Nord.

Det var ham, der solgte Tina Sussi Jensens hus i Vejgaard, og han fortæller, at en af de andre grunde til de faldende huspriser er, at sælgere i stigende grad er begyndt at sætte salgspriserne højere fra starten - og så må de acceptere afslag i prisen for at få boligen solgt, ligesom det var tilfældet med Tina Sussi Jensens parcelhus.

Se med klokken 19:30, hvor vi har en ekspert i studiet for at vurdere boligprisernes fremtidige udvikling.