02:00

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Boller på rastepladsen

Et hurtigt uforpligtende knald med en vildt fremmed på for eksempel en rasteplads. Fænomenet hedder Dogging og er tilsyneladende blevet en helt sex-trend - også her i Nordjylland.

Af med klunset og så i gang med sex ude i det fri på et på internettet anbefalet sted. Med en du aldrig har mødt før.

- Vi bliver lidt mere ekstreme. Der skal mere til for at tilfredsstille os og vi bliver meget mere åbne for den nye seksualitet der kommer. Nu har swingerklubberne været her i noget tid og nu skal der ske noget nyt. Så mødes vi ude i den fri natur, siger Else Olesen, sexolog fra Sindal.

På hjemmesiden sexidetfri.dk, som en gruppe heteroseksuelle står bag, kan man se et kort over forskellige såkaldte doggingsteder i hele landet. Det er de flere end 3.500 brugere selv, der har udpeget stederne.

For eksempel en rasteplads nær Arden. En bruger skriver om rastepladsen:

Godt sted til hygge i eller op af bilen, der en lille vej på venstre side, hvor man kan bolle mens man kan følge trafikken ude på vejen.

- Det er jo lidt ulovligt og lidt forbudt at mødes uden i den frie natur og det giver et adrenalinkick, siger sexologen.

Engang var det mest homoseksuelle mænd, der doggede på rastepladserne. Men billedet har ændret sig. Nu vil mange andre end bøsserne lege med. To ud af tre brugere på sexidetfri.dk er heteroseksuelle.