Foto: Nationalbanken

Bonus på 70 millioner til nordjyderne

De 83.000 medlemmer af TryghedsGruppen i Region Nordjylland får udbetalt i alt 70 millioner kroner i medlemsbonus.

Det er andet år i træk, at nordjyderne kan se frem til en bonus fra TryghedsGruppen. Kunder i Tryg får 8 procent af deres betalte forsikringspræmier for 2016 i medlemsbonus.

- I 2016 udbetalte vi for første gang en kontant bonus til vores medlemmer i Region Nordjylland og resten af Danmark. Det gentager vi i år. I alt kommer TryghedsGruppens medlemmer til at modtage 70 mio. kr. alene her i regionen, siger Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens regionale råd i Region Nordjylland. 

Et godt årsresultat på 1.785 millioner kroner før uddelingerne i TrygFonden, der blandt andet går til hjertestartere og kystlivreddere, har givet TryghedsGruppens repræsentantskab muligheden for at give medlemmerne en bonus:

- Vi har over en årrække haft en solid og stabil økonomi, og de stærke resultater for 2016 gør, at vi igen i år har mulighed for at udbetale et højt bonusniveau samtidig med, at vi styrker TrygFondens almennyttige indsatser, siger Søren Kristiansen, der er administrerende direktør for TryghedsGruppen.