Foto: Thomas Gaardsmand

Borgmesterkandidater afviser besøg fra Helle T.

De socialdemokratiske borgmesterkandidater i Nordjylland har ikke lyst til at få besøg af Helle Thorning-Schmidt og andre fra S-toppen under valgkampen.

Helle Thorning-Schmidt og andre topsocialdemokrater behøver hverken besøge Aalborgs eller Mariagerfjords borgmesterkandidater under kommunalvalget. Det fortæller DR Nordjylland.

Aalborgs socialdemokratiske borgmesterkandidat Thomas Kastrup- Larsen har slet ikke lyst at få besøg af S-ministre.

- Det er vigtigt, at vi holder fokus på de lokale sager og den lokale dagsorden på i forhold til, hvordan vi kan udvikle. Og den dagsorden tror jeg, vi sætter bedst med vores lokale hold.

I Mariagerfjord mener S-borgmesterkandidat Per Husted også han lokalt klarer sig bedst uden besøg.

- Sådan umiddelbart synes jeg ikke, de skal komme bare for at deltage i valgkampen. De skal komme, hvis de har noget konkret. Selve valgkampen her i Mariagerfjord skal vi selv stå for, siger han.

På spørgsmålet om holdningen var anderledes, hvis Socialdemokraterne stod stærkt i meningsmålingerne og Statsministeren var toppopulær siger Per Husted:

- Det vil jeg ikke udelukke, at man ændrer lidt holdning der, siger han.

Ifølge P4 Nordjylland er kun Brønderslevs Lene Hansen åben for alle S-topbesøg. Hjørrings borgmester Arne Boelt ønsker kun bestemte ministre på besøg og ikke landets statsminister.