LIGE NU:

Borgmesterkontoret i Aalborg flyttes

I uge 19 flytter Borgmesterkontoret i Aalborg til Aalborg Øst. Her kan borgmesteren og medarbejder bruge ugen på at se forskellige institutioner, virksomheder og områder. Derudover har borgerne også mulighed at møde Thomas Kastrup-Larsen og medarbejderne.

Fra den 4.-8. maj flytter Borgmesterkontoret ind i Kvarters- og Sundhedshuset i Aalborg Øst. Borgerne får her mulighed for at møde Thomas Kastrup-Karsen og medarbejderne til åbent kontor og et borgermøde.

"Det er rigtig vigtigt, at vi kommer ud og besøger og oplever vores dejlige kommune. Vores plan er, at vi vil flytte Borgmesterkontoret ud af de faste rammer på Boulevarden to gange om året; én gang om foråret og én gang om efteråret. Som det første sted har vi valgt Aalborg Øst, og det har vi gjort, fordi den bydel er super spændende," siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune.

Thomas Kastrup-Larsen og hans medarbejdere skal ud at besøge forskellige virksomheder, institutioner og områder i Aalborg Øst. Borgmesteren skal blandt andet i praktik som murer, besøge Sommerfuglehaverne og undervise på Herningvejens Skole om det politiske liv.

Om torsdagen d. 7. maj klokken 19-21 bliver der afholdt et åbent borgermøde i Kvarters- og Sundhedshuset. Der vil være mulighed for at borgerne i Aalborg Øst kan stille spørgsmål og komme med forslag til udviklingen i bydelen. Derudover fortæller Thomas Kastrup-Larsen om sine visioner og tanker for området, og Ole Nielsen fra Himmerlands Boligselskab fortæller om renoverings- og byggeprojekter i Aalborg Øst.

"Det er vores plan, at vi skal besøge mange andre steder, men nu prøver vi konceptet af og ser, hvordan det fungerer at have kontor et andet sted end på Boulevarden 13," siger Thomas Kastrup-Larsen.

De 11 borgermøder

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

Frede_Andersen_og_Vita_Treumer_Andersen

Sjælden plante er flyttet ind i Vita og Fredes have

def_thumb,50_percent

play "Vi fortsætter strejken, lige så længe det er nødvendigt"

20210622-181103-L_60Mb

play Joakim Mæhle har det ikke fra fremmede

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

Frede_Andersen_og_Vita_Treumer_Andersen

Sjælden plante er flyttet ind i Vita og Fredes have

Til forsiden

Til forsiden