Bræmer stopper i AaB

Når Simon Bræmers kontrakt med AaB stopper den 31. december, bliver den ikke forlænget. Bræmer har dog flere tilbud på hånden både fra ind- og udland.

AaB og Simon Bræmer er blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet, når kontrakten udløber den 31. december.

Det er blandt andet på grund af flere tilbud fra klubber i ind- og udland, der får Simon Bræmer til at søge nye græsgange.

- Jeg savner noget mere spilletid, for jeg bliver ikke yngre eller bedre af at sidde på bænken. I løbet af de sidste to år er jeg røget ind og ud af både hold og trup, så nu er det på tide at prøve noget nyt, siger Simon Bræmer til tv2nord.dk.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen har forståelse for Simon Bræmers situation.

- Det er altid med ekstra vemod at tage afsked med en spiller, der har været mange år i klubben, men Simon har i de seneste par år kun befundet sig i periferien af førsteholdet, hvorfor jeg føler, at tidspunktet er det rigtige for både AaB og Simon Bræmer, forklarer sportsdirektør Lynge Jakobsen.

24-årige Simon Bræmer, der har været en del af AaB i halvdelen af sit liv, indrømmer, at det er vemodigt at forlade klubben.

- Omvendt har jeg nået en alder, hvor jeg gerne skal spille fast, og det er ikke de udsigter, jeg har i AaB, konstaterer Simon Bræmer.

Simon Bræmer har scoret 24 mål i 82 officielle kampe for AaB.