Brand i blomsterbutik i Skagen

Lørdag eftermiddag er der udbrudt brand i en blomsterbutik i Skagen. Ingen mennesker er i fare.

Omkring klokken halv fire lørdag eftermiddag blev Beredskabet i Frederikshavn kaldt ud til en brand i Skagen. Her var der opstået brand i blomsterbutikken Tonny's Blomster.

- Jeg kan sige, at der er tale om blomsterbutikken Tonny's Blomster, og at vi endnu ikke kender årsagen til branden, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.

- Vi var på vej til en fødselsdag, da vi bliver ringet op af pølsevognen, der ligger tæt på butikken. Her får vi at vide, at vinduet i butikken er sprunget op, og det ryger. Vi tror, at det er i kælderen, at uheldet er sket, og at det kan være en brødrister eller en limpistol, siger Nanna Bakholdt, der er niece til ejeren af blomsterbutikken.

Blomsterbutikken er beliggende i krydset mellem Viggo Hansens Plads og Skråvej i den centrale Skagen, og situationen er nu under kontrol.

- Der har ikke været nogen personer i fare i forbindelse med branden, og lige nu er der kun en kraftig røgudvikling på stedet, siger Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi.

- Der er helt sikkert tale om en stor røgskade i butikken, og det er selvfølgelig ærgerligt. Vi havde lige pyntet til jul, så alt julepyntet er også ødelagt, siger Nanna Bakholdt.


Seneste nyt

fra Nordjylland