Brandoffer mest rystet over indbrud

Brian Sofussens garage udbrændte her til morgen efter et indbrud, der tog en forkert drejning. Men det er ikke den tabte bil og garage, der fylder mest i bevidstheden.

Snedkermester Brian Sofussen blev vækket af sin hunds knurren klokken fem i morgen. Det viste sig, at der var indbrudstyve i huset på Lindholmsvej i Nørresundby.

Tyven forsøgte at slippe væk i familiens bil med tyvekosterne - blandt andet et fladskærms-tv.
Han kunne ikke starte bilen og satte i stedet ild til garagen, inden han forsvandt til fods. Det var dog ikke flammerne i garagen, der bekymrede Brian Sofussen mest denne morgen.

- Jeg tænker mere på, at der er fremmede mennesker i mit hus. Vi har et lille barnebarn på besøg. Man læser og høre jo så meget. Så jeg frygter lidt, at de kan finde på hvad som helst, siger Brian Sofussen.

Garagen og Brian Sofussens bil udbrændte. Hans kones bil blev også angrebet af flammerne. Ingen dyr eller mennesker kom noget til, men Brian Sofussen er stadig rystet over morgenens begivenheder.

- At folk bryder ind et sted for at stjæle nogle penge, det kan være okay. Når de gør det, mens man er hjemme, så er det ikke okay mere. Så har man bare lyst til at få fat på de mennesker, siger Brian Sofussen.

Forsiden lige nu