LIGE NU:

Brath: - Føler mig hængt ud som bedrager

Den tidligere Aalborg DH-ejer kommenterer i en pressemeddelelse retssagen der kostede ham 146.000 kroner.

16. august blev en bekostelig dag for entreprenør og tidligere ejer af Aalborg DH. Her besluttede Retten i Aalborg at Bjarne Brath skulle betale 146.000 kroner svarende til værdien af den Toyota Yaris Aalborg DH udloddede i et lotteri i 2012, men som vinderen Mathias Norup, aldrig fik.

- Jeg accepterer dommer, skriver Bjarne Brath i en pressemeddelelse.

- Det har været hårdt og slidsomt. Og selv om jeg anser dommen som uretfærdig, så vil jeg ikke udsætte hverken mig selv eller min familie for noget tilsvarende, fortsætter han.

Bjarne Brath skriver, at han nok har næret for stor tillid til den daværende ledelse i selskabet Aalborg DH A/S.

- Jeg har ikke forstand på håndbold og slet ikke på lotteri. Derfor havde jeg ansat en direktør til at varetage den daglige drift. Jeg må bare sige, at jeg føler mig hængt ud som bedrager på et falskt grundlag. Selvfølgelig skulle Mathias Norup have haft sin bil for længe siden. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg synes, det har været et yderst kedeligt forløb og forstår bestemt godt at Mathias Norup går efter sin gevinst, skriver den tidligere direktør.

Bjarne Brath har stadig en begrænset ejerandel i Aalborg DH og erhvervsmanden er ikke skræmt fra eventuelt at sponsorere sport igen. Men han vil ikke igen indtræde i klubbers bestyrelser.

- Det her har lært mig, at man som bestyrelse aldrig skal stole blindt på sin ledelse. Det vidste jeg måske godt i forvejen, men af skade bliver man klog, skriver Bjarne Brath i pressemeddelelsen.